Base?

wat is vapen?

pg en vg begrijpen De basis van alle e-liquids bestaat uit VG – Vegetable Glycerine en PG – Propylene Glycol. Beide stoffen worden als extreem veilig en niet-giftig beschouwd en worden vaak gebruikt in voedingsmiddelen, cosmetische en farmaceutische producten. pg (Propyleenglycol) is een geurloze, kleurloze vloeistof met een dunne consistentie. Zijn aanwezigheid in e-liquid zorgt voor de ‘keelhit’ die vaak wordt vergeleken met het gevoel van roken. Gebruikers vinden dit wenselijk omdat het hen in staat stelt te blijven genieten van het gevoel van tabak zonder de schadelijke chemicaliën of additieven. vg (Vegetable Glycerine) is een derivaat van plantaardige olie en wordt ook erkend als een veilige stof voor inname. Het wordt gebruikt om de consistentie van e-vloeistof te verdikken, wat op zijn beurt de dichte dampwolken creëert die geassocieerd worden met sub ohm vapen.

Classic E-Liquid

‘Klassiek’ is de term die wordt gegeven aan e-liquids die een hoger pg-gehalte bevatten dan vg, waardoor ze dunner zijn in consistentie in vergelijking met sub-ohm-vloeistoffen. Over het algemeen bevatten deze vloeistoffen een pg-verhouding van 70% of hoger. De aanwezigheid van pg zorgt voor de ‘keelhit’ die vaak wordt vergeleken met het gevoel van roken, en is daarom de favoriete keuze van gebruikers die willen stoppen met tabak.

50/50 E-Liquid

50pg/50vg e-liquid bevat een verhouding van 50% plantaardige glycerine, 50% propyleenglycol, wat een uiterst veelzijdige dampervaring mogelijk maakt. Deze vloeistoffen kunnen worden gebruikt in zowel klassieke als sub-ohm apparaten, en zijn ontworpen om een MTL (mond tot long) hit te repliceren om een sigaret te emuleren, terwijl ze ook geschikt zijn voor DL (directe long) inhalatie. Omdat 50pg/50vg vloeistoffen een gelijke mix van elke stof bevatten, bieden ze een ideale balans tussen smaakafgifte en dampproductie, waardoor ze het ideale startpunt zijn voor de beginnende vaper.

Sub Ohm E-Liquid

Sub-ohm e-liquid wordt vaak ‘max vg’ genoemd, wat betekent dat het een hoog vg-gehalte heeft en meer vg bevat dan pg. Elke e-vloeistof met een vg-gehalte van 50% of hoger wordt over het algemeen beschouwd als een sub-ohm-vloeistof. Omdat vg dikte biedt, zijn deze e-liquids geschikt voor apparaten met een hoog wattage die ontworpen zijn om veel damp te produceren. Deze stijl van vapen staat bekend als sub ohm en is meer een hobbyistische praktijk dan een middel om te stoppen met roken. Sub ohm vapers genieten van de geweldige smaakuitbetaling en de enorme. cloudproductie