Vaping Nicotine of Nicotine Salt?

nicotine

Dampen is een nieuw normaal verschijnsel, althans in sommige delen van de wereld, en de lange termijn Mode en trend van sigaretten komen tot stilstand. Sommigen hebben betoogd dat vapen veel minder schadelijk is dan roken en het plaatsen als alternatief voor en een manier om te stoppen met roken. Sommigen zeggen dat verdampen schadelijker is dan roken en veel mogelijke, potentieel giftige stoffen kan bevatten. Er is stof van argumenten en tegenargumenten die niet snel zullen worden opgelost. Wat we zeker kunnen zeggen is dat er veel verkeerde informatie en misverstanden zijn ontstaan die rechtstreeks het gevolg zijn van verkeerde informatie. Veel internetfora zitten vol met nutteloze discussies die niets productiefs opleveren. Vaping is geen goed bestudeerd onderwerp, dat moeten we toegeven, alleen dan kunnen we hopen om het doek een beetje dat vuil is geworden door de abstracte schilderkunst strijd door velen, terwijl het nodig wetenschappelijk ambacht dan abstracte ideeën. Dit artikel is van plan dit in ieder geval te doen voor het onderwerp vaping base met nicotine.

Chemisch is nicotine een zout en zout een product dat resulteert wanneer een zuur reageert met een base. Om meer empirisch te zijn, kunnen we zeggen dat nicotine geneigd is om fundamenteel te zijn, dus het is niet echt een volledig zout. Wanneer opgelost in water, geeft het zijn protonen weg en wordt een basis, hoewel een zwakke basis eigenlijk. Het is ook een alkaloïde en komt van nature voor in tabak, tomaat en diverse andere plantaardige onderdelen of plantaardige producten. Roken is zowel psychologisch als fysiek verslavend door dit ding, nicotine voornamelijk. Het komt natuurlijk met sigaretten omdat ze tabak bevatten met een lading van dit product erin. We kunnen nicotine toevoegen in verdampingmateriaal, en veel dampen die net begonnen als rokers gebruiken e-juice met verschillende nicotinespiegels. Commerciële e-juice kan worden gekocht zonder nicotine, maar het wordt over het algemeen verkocht met een breed scala aan sterke punten. Nu gaan we naar de verdamping basis met nicotine.

Nicotine in sigaretten is tegenwoordig in zijn basisvorm, die ook freebase wordt genoemd. We weten dat nicotine een zwakke basis is, maar in tabaksbladeren is het niet in zijn geactiveerde of vrije vorm. Het kost tijd om te reageren met de chemische receptoren van ons lichaam wanneer het wordt gerookt. Sigarettenbedrijven hebben de gewoonte nicotine in freebase beschikbaar te stellen. Voor dat doel behandelen ze tabaksbladeren met wat zouten, die ammoniak eruit halen en een groot deel van zijn protonen wegnemen en het zo basistischer en reactief maken. In een notendop en om het lange verhaal kort te maken, nicotine in zijn freebase vorm maakt het meer biobeschikbaar voor onze longen en voor onze hersenen, wat het krachtiger en reactief maakt.

Er is een andere manier die we kunnen gebruiken om extra freebase dampen basis met nicotine te krijgen. We voegen benzoëzuur toe of een ander om nicotine zijn ruwe gevoel tegen je keel te laten verliezen. Het is ook vrij veel base met nicotine, zodat het meer biobeschikbaar is voor uw longen, zoals het geval is met sigaretten. Nicotinezout stelt je in staat om een hogere nicotinespiegel te bereiken zonder dat je het gevoel krijgt dat je gewend bent. Bovendien, het helpt je ook wat meer bang voor je buck! Je verdampt steeds minder, want je krijgt nu veel meer nicotine.